:جستجو
زمان
 

شنبه 12 خرداد 1403

 
 
ورود اعضاء
   
 
خلاصه آمار سايت
 
 
 
.امام علي (عليه السلام) مي فرمايند : هيچ كس شوخي بيجا نكند ، جز آنكه مقداري از عقل خود را از دست بدهد .
 
 



5 - آداب كمك به ديگران

(ماجراهاي محمد و فاطمه)


یه روز، وقتی فاطمه و محمد، از مدرسه برگشتن، خیلی خوشحال بودن.
مامان قیافه بچه‌ها رو که دید گفت: شما، امروز، کار خوبی کردین که اینقدر خوشحالین؟! فاطمه که هنوز نفس نفس می‌زد، گفت: آره، ما الان به خانوم همسایه کمک کردیم و چیزایی که خریده بود رو تا دم در خونش آوُردیم. شما خودتون همیشه می‌گین، اگه به دیگران کمک کنیم، خیلی خوبه و ثواب داره!!
مامان، یه لیوان آب برای فاطمه آوُرد و گفت: آره دختر مهربونم، آخه وقتی آدم خوبی به آدم خوب دیگه‌ای کمک می‌کنه، شیطون خیلی ناراحت می‌شه . بله درست می‌گی، ما باید به دیگران کمک کنیم و به بعضیا بیشتر، مثلاً به پدر و مادر  و افراد خونواده بیشتر. همون جور که پیامبر، یا حضرت علی توی کارای خونه به اهل خونه کمک می‌کردن . یا به همسایه‌هامون ، به دوستامون ، به کوچکترا ، به فقیرا ، به کسایی که نمی‌تونن خودشون کاراشون رو انجام بدن  و به مسافری که خونه‌ماست  خیلی بیشتر باید کمک کنیم. ما وقتی هم، که مسافرت می‌ریم، به کسی که همسفر ماست باید کمک کنیم ، مثل امامای مهربونمون که توی مسافرتا، به دیگران خیلی کمک می‌کردن . بچه‌ها، ما فقطِ فقط به آدمایی، که دیگران رو اذیت می‌کنن نباید کمک کنیم چون مثل اونا می‌شیم .
حرف مامان که تموم شد، محمد پرسید: ما چه جوری می‌تونیم به دیگران کمک کنیم؟! مامان دستش رو، روی سر محمد کشید و گفت: پسرم، هرکسی یه جور، احتیاج به کمک داره، یکی، احتیاج داره که کارهاش رو براش انجام بدیم ، یکی احتیاج به پول داره و ما می‌تونیم با پولمون، کمکش کنیم ، یکی رو هم، می‌تونیم با زبونمون ازش طرفداری کنیم  و نذاریم که دیگران اذیتش کنن.
در هر حال، وقتی ما، به آدمای خوب کمک می‌کنیم، خدا هم به ما کمک می‌کنه ، که توی کارامون موفق باشیم. تازه اگه ما یه بار به کسی کمک کنیم و مشکلش رو حل کنیم، خدا 70 بار به ما کمک می‌کنه و 70 تا مشکلمون رو، برطرف می‌کنه .!!
حالا پاشین، کمک من سفره رو بندازین، تا ناهار خوشمزه‌ای که براتون پختم رو بیارم، نوش جان کنین.



پايان درس پنجم

 
میهمانان دانشجویان خردسالان   فارسی العربیة English
كليه حقوق اين سايت مربوط به مؤسسه ثامن الائمه(ع) ميباشد